Musik i skumringstimen 2017

DSC00429_lysere

Hver søndag aften fra 18. juni til 6. august lukker Hørby Kirke sommeren ind. Det sker med sang og musik mellem 19.30 og 20.30. Forskellige solister, musikere og ensembler optræder, ligesom vi vil synge en fælles salme eller to.

Efterfølgende vil der være et let traktement ved orglet eller uden for på plænen, hvis vejret tillader det.

Søndag den 18. juni
Alsang på Hørby Havn. Vi åbner sæsonen med et samarbejde med Hørby Bådelaug og inviterer til en stemningsfuld aften med Tuse Næs Salontrio, fællessang og bølgeskvulp i et stort telt på havnen. Øl, vand og vin kan købes til rimelige priser.

Søndag den 25. juni
Kirkens eget voksenkor og personale synger bl.a. danske sommersange.

Søndag den 2. juli
Amazing Grace. Seksmandsorkestret spiller melodier med rod i den sorte befolknings gospelrytmer og spirituals fra USA’s sydstater. Koncerten med Amazing Grace er glad, livsbekræftende, rytmisk musik med solo- og fællessang.

Søndag den 9. juli
Reformationens musikalske spor – i anledning af reformationsjubilæet vil organist ved Grundtvigskirken, Mads Høck, guide os på en musikalsk tidsrejse med virtuose orgelstykker af de store mestre.

Søndag den 16. juli
Koncert med Trio Kokadore er en farverig palet med sydamerikanske, sydeuropæiske og nordiske strøg. Musikken er af blandt andre Astor Piazzolla og Jan Johansson – arrangeret for cello, saxofon og klaver.

Søndag den 23. juli
Igen i år vil Næssets egne troubadourer, trompetist Ole Andersen og mezzosoporan Annette Simonsen, underholde med populære opera- og operettearier, nordiske sange og trompetstykker.

Søndag den 30. juli
Tenor Anders Tangaa Jensen optræder med sange og salmer inspireret af det keltiske tonesprog, som man især finder i Irland og Skotland. Han akkompagneres af sognepræst Mikkel Vale.

Søndag den 6. august
Broder Tucs Bluesband. Sognepræst Asbjørn Hansen fra Svinninge har sammen med gode venner et lille band, der denne aften spiller bluesbaserede numre fra Martin Luther til BB King.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s